Skip to content

Onze diensten

Diensten

Project- voorbereiding

Heeft u binnen uw organisatie behoefte om een civiel technisch project voor te bereiden? Ook hierbij kan RVG Infra u van dienst zijn. Door een reeds jarenlange ervaring bij de uitvoering van civiel technische projecten wordt de voorbereiding van uw project praktisch benaderd.

Diensten

Uitvoering

Zoekt u voor uw bedrijf versterking in de uitvoering?Dan bent u bij RVG Infra aan het juiste adres. Met ruime ervaring op complexe, maar zeker ook op kleinere projecten kan RVG Infra ook van uw project een succes maken.

Diensten

Toezicht & directie

RVG Infra kan op uw project als toezichthouder/directie worden ingezet. Het inventariseren van werkzaamheden, opstellen van directieramingen, opstellen van werkomschrijvingen en het toetsen van bestekken behoort ook tot de mogelijkheden.

Diensten

Beheer & Onderhoud

Heeft u vragen of wilt u advies over het beheren en onderhouden van uw bedrijventerrein of areaal? Vraag naar de mogelijkheden!

Diensten

GPS inmeten

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, beschikt RVG Infra sinds kort over GPS meetapparatuur. De apparatuur kan ingezet worden voor bijvoorbeeld hoeveelheden bepaling, het inventariseren van (asfalt)onderhoud, controle bij werkzaamheden en kleinschalige inmeet- en uitzet werkzaamheden.

Diensten

Wil je meer weten over mijn diensten?

Neem contact met mij op!

Diensten

Info

Bezoekadres: Molenstraat 1K, 3441 BA  Woerden
06 - 520 77 965

© RVG Infra 2022   |   Disclaimer   |  Cookies   |  Privacy verklaring

Webdesign: Meneer Kelderman

Info

Bezoekadres: Molenstraat 1K, 3441 BA Woerden
06 - 520 77 965

© RVG Infra 2022   |   Disclaimer   |  Cookies   |  Privacy verklaring   |   Webdesign: Meneer Kelderman